طرز تهیه سالاد سیب‌زمینی با کفیر ساده و خوشمزه !

طرز تهیه سالاد سیب‌زمینی با کفیر ساده و خوشمزه !
کفیر سرشار از باکتری های مفید پروبیوتیک است و تاثیرات محسوسی برای سلامتی دارد همچنین کفیر منبع کامل پروتئین بوده و حاوی تعداد زیادی از اسیدهای آمینه ضروری بدن می باشد.دستور پخت سالاد سیب‌زمینی سرشار از پروبیوتیک که از دانشکده‌ی آشپزی سنتی آمده، یک میان‌وعده‌ی عالی است که می‌تواند به افزودن باکتری های مفید به سیستم گوارش شما یاری برساند. این غذا خوشمزه، ساده و از همه مهم‌‎تر مغذی است.
تهیه کفیر ساده است و تلاش چندانی نمی‌خواهد. تنها باید استارتر برای شروع کار داشته باشید.
مواد تشکیل‌دهنده

  • یک پیمانه کفیر ساده
  • سه عدد سیب‌زمینی متوسط و ارگانیک
  • یک پیاز ارگانیک کامل
  • دوساقه کرفس ارگانیک
  • یک قاشق غذاخوری آب‌لیمو و مقداری نمک هیمالیایی
  • چهار عدد عدد تخم‌مرغ کاملاً پخته و محلی (اختیاری)
  • زیتون‌های تکه‌تکه (اختیاری)
  • جعفری یا شوید برای چاشنی (بسته به ذائقه‌ی شما)

دستورالعمل تهیه

  1. نمک و آب‌لیمو را داخل کفیر بریزید و سپس آن‌قدر آن را هم بزنید تا به قوام کافی برای استفاده در روی سالاد برسد.
  2. در یک کاسه، مقداری نمک را به آب اضافه کنید و سیب‌زمینی‌ها را بپزید تا اینکه نرم شوند. می‌توانید پس از آن تخم‌مرغ‌ها را بپزید. وقتی کارتان تمام شد، اجازه دهید که سیب‌زمینی‌ها و تخم‌مرغ‌ها خنک شوند و آن‌ها را تکه‌تکه کنید.
  3. پیاز، کرفس و زیتون را خرد کنید و آن‌ها را با سیب‌زمینی و تخم‌مرغ داخل یک کاسه بریزید.
    مخلوط کفیر را اضافه و به آرامی آن را پخش کنید تا سیب‌زمینی‌ها خرد نشوند.
  4. نمک همیالیایی را برای طعم اضافه کنید.
نوشته دیگر :   مجموعه ای از کلمات و اصطلاحات خودمانی و عامیانه ایرانی قسمت 36

پیشنهاد شما چیست؟
در نهایت از شما می خواهیم که تجربه خود از مصرف نوشیدنی کفیر و یا استفاده در غذاهای مختلف را در بخش نظرات با دیگر دوستان خود به اشتراک بگذارید تا با این کار بتوانیم به یکدیگر در جهت بهبود و افزایش سطح سلامت کمک کنیم.
 
منبع https://prebiotic.ir/