تعمیرات گیربکس

 

گیربکس : ماشینهای ساده وسایلی هستندکه بدون تغییردرمقدارکار،انجام آن رااسان می کنند و یا به تعریف دیگر اینگونه وسایل انسان را قادر می سازد که به کمک نیروی کم اجسام سنگین تری راجابجا کند مانند: اهرمها- قرقره ها- جرثقیل ها- چرخدنده ها و….
گیر بکس یکی از اصلی ترین اجزای وسایل نقلیه می باشد. ارزش آن به قدری است که شاید بتوانیم با موتور در یک جایگاه قرارش دهیم. دو دلیل برای اهمیت بالای گیر بکس وجود دارد؛ اول آنکه هر موتوری دور محدودی داراست و بیشتر از آن نمی تواند کار بکند و نکته دوم گشتاور معینی است که هر موتور با حداکثر دور خود می تواند تولید بکند.
گیربکس ها که درزبان فارسی معادل آن “جعبه دنده “می باشد ماشینهایی هستندکه بعد از موتور یا سر راه وسایل صنعتی قرار می گیرند و می توان با کم و زیاد کردن نسبت توسط مکانیزم داخل گیربکس ،گشتاور مورد نیاز دستگاه را بدست آورد.

گیربکس ها به دو دسته تولید می گردند ؛دسته اول گیر بکس های کاهنده ودسته دوم گیر بکس های افزاینده.
گیربکس یا در عمل سیستم انتقال قدرت به موتور، مکانیزم خاصی دارد که به وسیله آن میزان معینی از دور موتور با استفاده از چرخ دنده های مختلف و سرعت های متفاوت، به تمامی چرخ های وسیله نقلیه منتقل می شود. نتیجه این عمل قابلیت کنترل نیرو و سرعت وسیله خواهد بود.

وجود گیربکس به راننده اجازه می دهد که بدون بالا بردن بیش از حد دور موتور، آن را در حالت دلخواه و مورد نیاز کنترل نماید.

اگر بخواهیم به دنده سنگین و سبک بپردازیم، گفتنی است که تفاوت این دو در قطر و اندازه می باشد. مسلما قطر دنده سنگین بزرگتر از دنده سبک است. دنده سنگین دارای قدرت بالا و سرعت کم می باشد و دنده سبک درست برعکس آن عمل می کند؛ یعنی دارای قدرت کم و سرعت بالا می باشد.

وجود سیستمی برای انتقال قدرت موتور به چرخ های وسیله ضروری ترین بخش یک وسیله نقلیه محسوب می گردد. تا اینجا به خوبی با گیربکس و عملکرد آن آشنا شدید. اکنون باید دید که همچین سیستمی چطور عمل می کند و چگونه تنظیم می گردد.

تعمیرات گیربکس

هنگام خرید خودرو، یکی از مهم ترین مسایل پیش رو انتخاب نوع گیربکس خودرو شماست. در گذشته فقط یک مدل دستی و یک مدل اتوماتیک وجود داشت. اما در دنیای تکنولوژی امروز انتخاب های ما در میان تکنولوژی های نو گسترش یافته است. مخصوصاً از زمانی که خودروهای الکتریکی وارد بازار شده اند که نحوه انتقال قدرت مخصوص به خود را دارند.
با توجه به اینکه گیربکس‌های اتوماتیک انواع مختلفی مانند CVT و تیپ ترنیک دارند که کارآیی هر کدام متفاوت از دیگریست و هم اینکه نگهداری از اینگونه خودروها توجه ویژه‌ و ماهرانه استفاده کنندگان از آن را می‌طلبد، لذا گیربکس‌های اتوماتیک به نسبت گیربکس‌های دستی دچار خرابی بیشتری می‌شوند تعمیرات گیربکس اتوماتیک ماشین در تعمیرگاه تخصصی که تخصص ویژه‌ای در تعمیر گیربکس اتوماتیک ماشین‌های خارجی دارد همواره سعی در کسب رضایت مشتری با استفاده از تجربه چندین ساله کارشناسان خود در عیب یابی و تعمیر و استفاده از قطعات مرغوب تعویضی در اینگونه گیربکس‌ها دارد.

مشکلات اصلی گیربکس های اتوماتیک این موارد هست : تقه زدن گیربکس ، گیربکس زوزه می‌کشد ، گاز هرز خوردن گیربکس ، خلاص شدن گیربکس ، گیر کردن دنده در حالت پارک ، لرزش خودرو هنگام حرکت .

هزینه تعمیر گیربکس اتوماتیک یکی از مواردی است که خیلی سوال می‌شود و افراد تمایل دارند قبل از مراجعه به تعمیرگاه یک دید کلی از هزینه‌های تعمیرات مربوطه داشته باشند. واقعا اعلام هزینه کار دشواریست و با توجه به نیازهایی که برای تعمیر پیش می آید می تواند متفاوت باشد .

تعمیرات گیربکس اتوماتیک ماشین

نرخ اجرت تعمیرات خودرو سال ۹۷

 

هزینه تعمیر گیربکس اتوماتیک برای ماشین های مختلف به ترتیب حروف الفبا

میخواهید قبل از مراجعه به تعمیرگاه بدانید هزینه تعمیر گیربکس اتوماتیک ماشین شما چقدر است

جدول اجرت تعمیر گیربکس اتوماتیک ، هزینه تعمیرات گیربکس اتومات . کلیه قیمت ها به ریال می باشد و مربوط به سال ۹۶ است. برای برآورد تقریبی هزینه تعمیر گیربکس اتوماتیک خودروی خود جدول بالا را مطالعه فرمایید.

نوشته دیگر :   محصولات واکیوم پارس